Zatímco natáčení seriálu o Obi-Wanovi bylo odsunuto na příští rok a podle informačních úniků se s jeho vysíláním počítá až na rok 2022, seriál o kapitánu Cassianu Andorovi a droidovi K2SO z Rogue One se pomalu hýbe kupředu. Disney najmula Luka Hulla, produkčního designera, který se již dříve podílel na několika hitech stanice HBO.

Produkční designer má na starosti sjednocení celkového vizuálního dojmu. Jeho nejznámější práce je seriál Černobyl. Taktéž se podílel na zrušeném spin-offu ke Hře o trůny. Dále například na seriálu Městečko Fortitude pro Amazon, nebo na epické fantasy Guye Ritchieho Král Artuš: Legenda o meči. Jeho práce vyhrála cenu Emmy za vynikající produkční design a taktéž ocenění Art Directors Guild award v obdobné kategorii.

Seriál se měl začít natáčet v létě ve Spojeném království, avšak kvůli současné situaci se natáčení pravděpodobně zpozdí. Svět Star Wars má notoricky známou vizuální estetiku a já jsem rád, že se práce na mém oblíbeném univerzu zhostí takto zkušený umělec.