Fanoušci akčních buddy komedií mohou zbystřit, protože někdy v budoucnu se snad dočkáme snímku jménem Calamity Hustle, ve kterém se v hlavních rolích objeví Ryan Reynolds (Deadpool) a Channing Tatum (Bez kalhot). O film se momentálně přetahuje hned několik velkých studií, jmenovitě třeba Warner Bros., Amazon a Netflix. Momentálně to dokonce vypadá, že jen samotné odkoupení práv by mohlo vyjít až na 175 milionů dolarů.

Snímek si vzalo pod palec bratrské duo Aaron Nee a Adam Nee, které nám minulý rok nadělilo dobrodružnou komedii Ztracené město, v níž si Tatum zahrál jednu z primárních rolí také. A i přestože snímek neměl vyloženě ohromující recenze, v kinech si vedl poměrně slušně. Scénář je každopádně ve výrobě, zatím ale není známo, kdy přesně se filmu vlastně dočkáme. 

Co se hlavní dějové linky týče, Reynolds a Tatum by si měli zahrát dva bratry, kteří se už nějakou dobu nevídají. Jeden z nich se ale zaplete do velké loupeže diamantů. Z této lapálie ho tak bude muset vytáhnout jeho sourozenec, který kdysi býval detektivem z Los Angeles, nyní se však živí jako soukromý vyšetřovatel.

Reynolds a Tatum si už společně zahráli například ve snímku Free Guy (2021), je navíc možné, že se setkali i na natáčení chystaného třetího Deadpoola, protože už nějakou dobu kolují zvěsti o tom, že Tatum by si v něm měl zahrát mutanta Gambita. I přestože se na scénáři zmíněného filmu již pracuje, stále ještě není stoprocentně jisté, že opravdu vznikne. Potvrdit to bude muset společnost, které se nakonec dostane do rukou. 

Zmíněné filmařské duo taktéž pracovalo na hraném celovečerním rebootu slavné série Vládcové vesmíru (Masters of the Universe), nicméně v půlce letošního léta vyšlo najevo, že Netflix nakonec dal projektu stopku. Důvodem byl podle všeho stále více a více narůstající rozpočet. Je ale možné, že projektu se nakonec ještě chopí Amazon, který se společností Mattel o možné spolupráci již jednal.

Oba bratři byli k Vládcům vesmíru upsáni jako režiséři, pokud by se tedy reboot přece jen odlepil od země, byla by otázka, kterému projektu by nakonec dali přednost.