Amazon nám přednedávnem nadělil oficiální trailer na francouzskou komedii s názvem I Love America, na který se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na ženu středního věku jménem Lisa (Sophie Marceau), která ani po padesátce neztratila chuť po nějakém tom dobrodružství. A jelikož momentálně nikoho nemá, rozhodne se, že bude zkoušet štěstí v USA. Proto sbalí kufry a z Paříže odcestuje do Los Angeles. Lisa nějakou tu velkou změnu nutně potřebuje, protože její děti si už dávno žijí svými vlastními životy, plus její slavná matka nedávno zemřela. V Los Angeles se tak shledá se svým dlouholetým kamarádem Lukou (Djanis Bouzyani), který v Los Angeles zas úspěšně otevřel bar pro transvestity. 

A jelikož i Luka je toho názoru, že Lisa by si měla co nejdřív někoho najít, protože její sexuální život je momentálně nulový, rozhode se své kamarádce pomoci. Založí jí tak profil na mobilních aplikací pro randění, aby mohla najít „toho pravého“. A jak už tomu v komediích, ve kterých randící aplikace hrají nějakou roli, občas bývá, ne vše půjde hladce. Ale i přestože se Lisa snaží zoufale najít novou romantickou lásku, po čase si začne uvědomovat, že v první řadě by měla začít milovat i samu sebe. S tím taktéž souvisí, že by se měla naučit odpustit své pravé a největší lásce, kterou byla právě její zesnulá matka.

Sophie Marceau, která se představí v hlavní roli, si v minulosti mimo jiné zahrála i ve velkých hollywoodských snímcích. Za zmínku tak stojí historické drama Statečné srdce od Mela Gibsona a bondovka Jeden svět nestačí, kde ztvárnila krásnou Elektru King. 

O scénář a režii se postarala francouzská filmařka Lisa Azuelos, která je zodpovědná za filmy jako LOL, Osudová láska a Dalida. Film již ve Francii premiéroval před dvěma týdny, nicméně do světových kin se dostane až 29. 4. 2022.