Jen pár dní před Vánoci bude premiérovat zbrusu nový thriller jménem Breakwater. Studio Vertical Entertainment se v rámci toho pochlubilo oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Jednou z primárních postav se stává Ray Childress (Dermot Mulroney), uprchlý trestanec, který se během pobytu za mřížemi spřátelil s jiným vězněm jménem Dovey (Darren Mann). Když je pak Dovey podmínečně propuštěn, dá Rayovi slib, že vyhledá jeho dceru a zkontroluje, zda je v pořádku. Díky tomu tak Dovey splatí jakýsi dluh. Brzy ale zjistí, že její minulost může být nebezpečnější než cokoli, čemu kdy čelil ve vězení. Trailer nám toho možná o ději prozrazuje příliš, obzvlášť na konci se trochu utrhne ze řetězu, ale i tak by se z filmu mohla vyklubat napínavá podívaná. 

O scénář a režii se postaral James Rowe, který má za sebou thriller Blue Ridge Fall (1999)

Dále se ve snímku objeví herci jako Celia Rose Gooding, Dermot Mulroney, Mena Suvari, Sonja Sohn, Alyssa Goss, J.D. Evermore, Drew Matthews, Cory Scott Allen, Ricky Muse, Kate Brown, Mike Stanley, Blaque Fowler, Leigh Hill, Kyle Riggs, Megan Petersen a Ezra DuVall.

Snímek vyjde na VOD již 22. 12. 2023.