Minulý měsíc konečně skončila produkce dlouho očekávaného třetího dílu Strážců Galaxie, tudíž s blížící se premiérou, která je ovšem stále dost daleko, na světlo světa vycházejí nové a nové informace. Sám James Gunn, který třetí dobrodružství sympatické bandy opět zrežíroval, se celkově snaží co nejvíce věcí držet pěkně pod pokličkou, přičemž jen občas něco vypustí ven. Server Deadline ale nedávno informoval o jedné z hereckých posil. Tou bude bulharská herečka Maria Bakalova, jejíž sláva vystřelila do nebes poté, co se objevila v pokračování Borata jako jeho dcera Tutar Sagdiyev. Za svůj výkon byla v roce 2021 dokonce nominována na Oscara v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli. 

Bakalova se tak má objevit i ve třetích Strážcích, ovšem žádné křoví tam patrně hrát nebude. Podle dostupných informací má být její role pro celý příběh nějakým způsobem klíčová, ovšem další detaily o ní neznáme. Budeme se muset tudíž nechat překvapit, co za tajemnou postavu nakonec ztvární. Herečka se každopádně nedávno objevila v netflixové komedii V bublině z letošního roku, ještě letos s ní taktéž vyjde horor jménem Bodies Bodies Bodies.

Mez další nováčky patří také Will Poulter, který ztvární důležitou postavu Adama Warlocka. Ve třetím díle se taktéž objeví portugalská herečka Daniela Melchior, který se například objevila v Gunnově Sebevražedném oddílu. Zatím však také není známo, jakou roli by přesně měla ztvárnit. 

Ve snímku samozřejmě uvidíme staré známé herecké sympaťáky jako Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper a Vin Diesel. James Gunn ovšem taktéž fanoušky upozornil, že i když ve filmu bude opět dostatek humoru, v mnoha ohledech bude temnější.

Oficiální premiéra je stanovená na 4. 5. 2023