Snad i k nám se eventuálně dostane nová dobrodružná komedie z Nového Zélandu jménem Bookworm, ve které se v jedné z hlavních rolí objeví Elijah Wood. Na představitele Froda zde čeká další velkolepá cesta, tentokrát si však nebude muset dělat starosti s Jedním prstenem, stejně tak ani s podrazáckým Glumem, který se v budoucnu dočká vlastního filmu.

V chystaném snímku si zahraje amerického iluzionistu Strawna Wise, který se uprostřed rodinné krize vydá spolu se svou jedenáctiletou dcerou Mildred (Nell Fisher) do novozélandské divočiny, kde na ně čeká troufalý úkol. Vypátrat bájného černého pantera.

Z traileru to vypadá na fajn dobrodružný film o vztahu mezi otcem a dcerou, k němuž by si mohla sednout celá rodina. Trochu to připomíná další novozélandský film jménem Hon na pačlověky (2016), který natočil talentovaný Taika Waititi (Jeden gól). Tak snad se máme nač těšit. 

O režii a scénář se postaral producent Ant Timpson, který už s Woodem natočil thriller Pojď za tátou (2019). Na scénáři pracoval ještě Toby Harvard (Mastnej škrtič).

Dále se ve snímku objeví herci jako Michael Smiley, Morgana O'Reilly, Nikki Si'ulepa, Theo Shakes a Vanessa Stacey.

Nový Zéland film uvede 8. 8. 2024, těžko říct, zda se ho dočkáme i u nás.