Studio Lionsgate nám hodlá příští měsíc nadělit upírskou akční jízdu jménem Bloodthirst, která je popisována jako takový mix filmů Od soumraku do úsvit (1996) a Šílený Max (1979). Na oficiální trailer, ze kterého je zřejmé, že nějakou vysokorozpočtovou podívanou opravdu čekat nemusíme, se můžete podívat výše.

Příběh by nás měl zavést do postapokalyptické pustiny, kterou terorizují tlupy krvelačných upírů. Zbytek lidstva se pro ně stal lovenou kořistí, která se pouze snaží nástrahy nemilosrdného světa přežít. Najdou se ale samozřejmě i tací, kteří mají odvahu se upírským lovcům postavit.

Mezi ně patří i John Shepard (Costas Mandylor), zkušený zabiják, který pátrá po upírském vůdci, aby ho mohl zlikvidovat a zachránit lidstvo. Když ale Shepard a jeho spojenci spojí síly s místní milicí, tak zjistí, že jsou upírskému Mistrovi blíže, než si původně myslel.

Trailer také láká na přítomnost herečky Tary Reid (Prci, prci, prcičky), která si patrně zahraje jakousi upírskou královnu. Co si budeme povídat, béčková podívaná z toho vyloženě křičí, obzvlášť vzhled samotných upírů působí vyloženě směšně, ale na nějaký ten sobotní večer u piva s přáteli by to mohlo být ideální. 

O režii filmu se postaral Michael Su, který už má za sebou celou řadu nízkorozpočtových a převážně špatně hodnocených akčňáků. Scénář zas zpracoval Adrian Milnes.

Dále se ve snímku objeví herci jako Robert LaSardo, Bishop Stevens, Sarah French, Elissa Dowling, William 'Bill' Connor, Ben Stobber a Tatiana Sokolova.

Snímek dorazí na VOD 31. 10. 2023.