Společnost The Avenue letos uvede zbrusu nový krimi thriller jménem Blood for Dust, ve které jednu z předních rolí ztvární Kit Harington (Hra o trůny). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Obchodník Cliff (Scoot McNairy), který je momentálně na cestách, se nachází ve finanční tísni. V zoufalství se proto obrátí na svého dávného přítele Rickyho (Harington), který zas obchoduje s nelegálními zbraněmi a drogami, aby mu pomohl. V rámci toho bude muset Cliff spolu s Rickym jakožto jeho průvodcem vstoupit do nebezpečného zločineckého podsvětí, v němž se však dá skvěle vydělat. Ale jak se asi dalo čekat, když se zapletete do obchodů s drogami, během kterých komunikujete s nebezpečnými kartely, všechno se eventuálně nějak pokazí. Cliff se tak bude muset z této šlamastiky dostat dřív, než bude pozdě. 

O režii se postaral americký filmař Rod Blackhurst, který je například zodpovědný za horůrek Here Alone (2016). Scénář si zval na starost David Ebeltoft.

Dále hrají Ethan Suplee, Josh Lucas, Stephen Dorff, Nora Zehetner, Chris Mullinax, Travis W Bruyer, J.D. Hoppe, Jeff Medley a Everett Blunck.

Snímek dorazí na VOD 19. 4. 2024.