Keanu Reeves chce zřejmě ze své znovu nabyté popularity vytěžit co nejvíce, a tak nám přináší další snímek. Matrix a další John Wick je oznámen na rok 2021. To je již známo delší dobu. My tady budeme mluvit a jiných hrdinech. O Billovi a Tedovi. Nevládnou takovými destrukčními schopnosti jako zmínění hrdinové, ale zato se jim povedlo něco mnohem lepšího. Pomocí svojí kapely "Divokí hřepci" se jim podařilo zastavit veškeré války. A řekněte mi, která postava si může připsat úspěch takového formátu?

Jejich cesta započala ve filmu Skvělé dobrodružství Billa a Teda, kde se představili jako sedmnácti letí flákači, kteří se zajímají více o svojí rockovou kapelu než o studia. A podle toho také vypadají jejich školní výsledky. Vtom se však objeví podivín z budoucnosti s telefonní budkou, která dokáže cestovat časem. Vydají se tak do minulosti, aby se setkali s významnými postavami historie a zlepšili si svojí známku z dějepisu.

V pokračování Neskutečná cesta Billa a Teda se musí vyrovnat s vlastní smrtí a procestovat nebe i peklo, aby zabránili jejich vrahům narušit budoucnost.

Ve třetím filmu Bill & Ted Face the Music jsou již naši nerozluční přátelé otcové středního věku. To je však nezastaví v tom nechat se vrhnout do dalšího bláznivého dobrodružství. Tentokrát budou hledat melodii, která dokáže vesmíru navrátit rovnováhu. O scénář se postarají Chris Matheson a Ed Solomon, autoři obou předchozích dílů. Na režisérské křeslo usedne Dean Parisot. Billa a Teda znovu ztvární osvědčená dvojice Keanu Reeves a Alex Winter.

Premiéra je stanovena na 21. srpna/augusta 2020.