Ben Stiller sice s herectvím nesekl, ale už dlouho jsme ho neviděli v žádném titulu, kde by si zahrál hlavní roli. Posledním filmem, kde si zahrál primárního protagonistu, byl Bradův život (2017) od Mikea White, poté se ale objevoval jen v samých vedlejších rolích.

To se ale změní s příchodem filmu jménem Nutcrackers, který má natočit režisér David Gordon Green. Ten letos uvedl horor Vymítač ďábla: Znamení víry, stejně tak je zodpovědný i za novodobou Halloween trilogii z let 2018-2022. A právě v jeho chystané novince se má Stiller chopit otěží hlavního hrdiny. Podle serveru Deadline už natáčení před nějakým časem začalo v Ohiu. K filmu jsou upsáni producenti jako Rob Paris, Mike Witherill, John Lesher a Nate Meyer.

Co se hlavní dějové linie týče, Stiller by se měl ujmout role workoholika jménem Mike, který musí neochotně odcestovat na venkov v Ohiu, aby se postaral o své čtyři zlobivé synovce poté, co jejich rodiče zemřeli při autonehodě. Třídenní výlet, který měl skončit nalezením pěstounské péče, se ale promění v týdny naprostého chaosu na farmě. Mike ale následně zjistí, že svým synovcům nemusí hledat nový domov, protože oni už ho našli pro něj.

Snímek bude zřejmě určitou komedií, se kterými už má Green také bohaté zkušenosti, však si stačí vzpomenout na jeho slavné filmy jako Travička zelená (2008) a Princ a pruďas (2011). 

Zatím není známo, kdo všechno kromě Stillera se vlastně ve filmu objeví, stejně tak je tajemstvím i oficiální datum premiéry.

Stiller měl každopádně v poslední době plné ruce práce s další sezónou seriálu Odloučení (2022), které služba Apple TV+ dala zelenou minulý rok na jaře. Podílí se na ní jako režisér a výkonný producent.