Za několik dní to bude přesně měsíc, který nás bude oddělovat od premiéry nejnovějšího filmu o netopýřím ochránci města Gotham, jehož tentokrát ztvární sympatický Robert Pattinson. Tudíž studio Warner Bros. přednedávnem zveřejnilo další klip, který nám ukáže scénu z pohřbu. Na tom se objeví nejenom sám Bruce Wayne, ale i komisař Jim Gordon (Jefferey Wright). Ani jeden z nich však netuší, že brzy se k nim přidá jeden nezvaný host. Na samotný klip se můžete podívat výše. A pokud vám Hádankařův styl připomíná Jokera v podání Heatha LedgeraTemného rytíře, tak vězte, že rozhodně nejste sami. 

Jak už je možná vidno z trailerů, s nadcházející verzí Hádankáře rozhodně nebude žádná legrace. Alespoň tedy ne natolik bláznivá, jako byla ta s Jimem Carreym. Nadcházejícího Hádankáře ztvární Paul Dano, přičemž se očekává, že právě on bude primární hrozbou celého filmu. Kromě něho se totiž ještě dočkáme padouchů jako Tučňák (Colin Farrell) a Carmine Falcone (John Turturro), ovšem nejvíce by měl Batmanovi zatopit právě Hádankář. Děj se bude odehrávat pouhé dva roky poté, co si Bruce Wayne poprvé oblékl svůj netopýří oblek, tudíž v boji se zločinem ještě nemá zas tak velké zkušenosti. I tak se z něho ale pro gothamské zločince stává hrozba, kterou rozhodně není moudré podceňovat. 

O režii a scénář snímku se postaral Matt Reeves, který je například zodpovědný za filmy jako Úsvit planety opic a Válka o planetu opic. Kromě výše zmíněných se ve filmu také objeví například Zoë Kravitz jako Selina Kyle/Catwoman, Andy Serkis jako Alfred Pennyworth a Peter Sarsgaard jako Gil Colson. Údajně bychom se ve filmu mohli dočkat i samotného Jokera, ale to není potvrzené. Oficiální premiéra je stanovená na 4. 3. 2022.