Z chystaného snímku o superhdince Batgirl jsme mohli prozatím vidět první záběry kostýmu Leslie Grace alias Batgirl, případně jste si mohli přečíst o komplikacích, které se s natáčením pojí. Z produkce filmu, který má vyjít příští rok na platformě HBO Max, byly nyní odhaleny fotky, ve kterých se objevuje herec Michael Keaton. Tento herec si již zahrál postavu Bruce Wayna/Batmana ve filmových zpracováních Tima Burtona Batman a Batman se vrací. Nyní jej můžeme vidět v jeho obleku znovu.

Fotografie, které na Twitteru zpřístupnil uživatel Luke McLean, a to prostřednictvím účtu @BatgirlFilm, neposkytují zcela jasný pohled přímo na herce Michaela Keatona. Můžeme však vidět, že herec má na sobě zcela jistě kostým Batmana. Kromě Batgirl by se měl objevit i v chystaném Flashi, kde však nevíme, jak zásadní roli bude herec mít.

Fanoušci temného Batmana od Tima Burtona, kde se mimo jiné objevil Jack Nicholson coby šílený Joker, jsou touto zprávou jistě potěšeni. Je to totiž poprvé, co se Michael Keaton do této role vrací. Tentokrát však ne pod taktovkou režiséra Tima Burtona, nadcházející film má totiž režiséry dva. Jsou jimi Adil El Arbi a Bilall Fallah.

Přečtěte si také: Joker od DC jako žena? Ano!

Jak již bylo zmíněno výše, hlavní roli Barbary Gordon alias Batgirl ztvární Leslie Grace. Do role komisaře Gordona je znovu obsazen J.K. Simmons a titulního záporáka Fireflye si zahraje herec Brendan Fraser. Jacob Scipio je také součástí obsazení, jeho role však není zatím známá.

Film by měl vyjít následujícího roku na HBO Max.