V tak velkém a rušném městě, jako je Gotham, je docela těžké vyniknout. Zastavit lidi na cestě a upoutat jejich pozornost. Nabídnout něco nezapomenutelného, ​​co lidi rozzáří, jakmile to uvidí. Není to vůbec snadné. A to ani pro ty nejpozoruhodnější z nás.

Ale Leslie Grace to prostě udělala. A vypadá to dobře.

Leslie Grace sdílela první obrázek v netopýrském obleku na svém Twitteru spolu s titulkem, který pochází přímo z komiksu Batgirl, Year One:

"POUŽÍVÁM JEJICH OČEKÁVÁNÍ PROTI NIM. TO BUDE JEJICH SLABOST. NE MOJE. AŤ MĚ VŠICHNI PODCEŇUJÍ," NAPSALA GRACE. "A KDYŽ JEJICH OSTRAHA KLESNE A JEJICH HRDOST POROSTE, DOVOLTE, ABYCH JIM NAKOPALA ZADKY."

Podle fotky to vypadá, že je oblek Leslie inspirován komiksy, zejména vydáním "Batgirl of Burnside" od Camerona Stewarta, Brendana Fletchera, Babs Tarr a Maris Wicks. Právě tato verze kostýmu je stále jednou z těch nejpamátnějších a mezi fanoušky nejoblíbenějších. Stejně jako Barbara Gordon, i Leslie Grace má také zrzavé vlasy.

Batgirl má vyjít v roce 2022 na HBO Max, režírovat ji budou Adil El Arbi a Bilall Fallah. Po boku Leslie Grace se objeví také Michael Keaton (Bruce Wayne/Batman), J. K. Simmons (James Gordon), Brendan Fraser (Garfield Lynns/Firefly) a Jacob Scipio v nám prozatím neznámé roli.

Scenáristka Christina Hodson (Birds of Prey) se zaměřila na okamžiky, kdy Barbara Gordon jako Batgirl přichází na kloub tomu, kým je, plus kým se má stát.

"Na Barbaře [Gordon] a Batgirl je trochu legrační, že v tomto příběhu Barbara objevuje Batgirl úplně poprvé. Takže začíná prozkoumávat dualitu, kterou vždy ve své osobnosti měla, ale tohle je její úplně nová stránka. Je odvážnější a trochu méně normální, se kterou si prostě hrajeme a bavíme se."

Přečtěte si také: Joker od DC jako žena? Ano!

V roce 2022 se Batgirl také objeví ve hře Gotham Knights od WB Games Montreal, kde bude bojovat za záchranu Gothamu s Nightwingem, Robinem a Red Hoodem po zjevné smrti Bruce Wayna/Batmana.

Co si o kostýmu Batgirl myslíte vy? Budeme rádi, když se o váš názor podělíte dole v komentářích.