Hra na oliheň je momentálně králem všech seriálu, které si na Netflixu můžete pustit. Obecně se jedná o jeden z nejúspěšnějších serošů posledních několik let, který si vydobyl ohromnou popularitu nejen v rodné Koreji, ale i v západních zemích. Příběh vypráví o skupině zoufalých lidí ve finanční tísni, kteří se zapojí do tajemné soutěže, jež jim může vydělat opravdu pořádný balík. Brzy ale zjistí, že celá soutěž je nesmírně nebezpečnou a smrtící záležitostí, ze které může vzejít jako vítěz pouze jeden hráč. Na zbytek čeká jistá smrt. O seriálu se mluví doslova na každém kroku, ovšem nejsou to vždy jen pochvalné reakce. 

Hra na oliheň má poměrně rozporuplně přijímaný otevřený konec, ve kterém se hlavní hrdina Seong Gi-hun nakonec rozhodne nenastoupit do letadla, aby mohl odletět za svou dcerou, ale místo toho se rozhodne zmařit plány organizaci, která smrtící soutěže pořádá. Tento konec se však vůbec nelíbil basketbalové hvězdě LeBron Jamesovi, který před nějakou dobou zazářil v pokračování legendárního devadesátkového klenotu jménem Space Jam. Nutno ovšem dodat, že onen druhý díl, který nesl název Space Jam: Nový začátek, rozhodně neslavil u kritiků a diváků úspěch, přičemž je považován za velice slabý odvar prvního filmu. LeBron se tak o konci Hry na oliheň vyjádřil následovně:

,,Ten konec se mi ale nelíbil. Co to jako děláš? Nastup do toho letadla a odleť za svou dcerou, ku*va!“

O jeho komentu se však dozvěděl tvůrce celého seriálu Hwang Dong-hyuk, který v rozhovoru pro The Guardian na basketbalistova slova zareagoval. A i když se nejednalo o žádnou vulgární reakci, přesto je z ní cítit určitá míra uštěpačnosti a kousavosti.

,,Viděli jste Space Jam 2? LeBron James je v pohodě, může se říkat, co chce. Respektuji to. Jsem velmi vděčný, že celý seriál zhlédnul. Ale svůj konec bych nezměnil. Je to můj konec. Pokud má svůj vlastní konec, který ho potěší, tak by si možná měl natočit své vlastní pokračování. Pak na to kouknu a napíšu mu něco ve stylu: ´Celý tvůj seriál se mi líbil, teda kromě konce.‘“ 

Hwang Dong-hyuk už v minulosti také vysvětlil, proč se rozhodl seriálu nadělit takový konec. Podle něho se Gi-hun zkrátka už nemohl zapojit do normálního společenského života, protože z celé soutěže má obrovské trauma. Proto se raději rozhodl vydat se na nebezpečnou cestu, aby zjistil, zda není způsob, kterým by hry mohl jednou provždy zastavit. I přestože navíc konec vypadá, že si otevřel vrata pro druhou sérii, Dong-hyuk ji ve skutečnosti vůbec neplánoval. Obrovský úspěch seriálu ho ale možná donutí přehodnotit své rozhodnutí.