Příští měsíc bude na Netflixu premiérovat zbrusu nová minisérie jménem Baby Reindeer, která bude vycházet z monodramatu a skutečných zkušeností Richarda Gadda, skotského scenáristy a komika. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavní roli zde ztvární sám Richard Gadd, který si zahraje Donnyho Dunna, mladého komika, kterému se však v poslední době moc nedaří. Jeden jediný akt laskavosti ale povede k tomu, že se stane předmětem vyloženě až dusivé posedlosti ženy jménem Martha (Jessica Gunning), která ho pronásleduje snad na každém kroku, přičemž ani v jeho soukromém životě ho nehodlá nechat na pokoji. Tento čím dál více frustrující vztah ho následně přinutí čelit dávno pohřbenému traumatu.

Richard Gadd se kromě hlavní role také chopil otěží scenáristy, o režii jednotlivých epizod se postarali Jon Brittain, Weronika Tofilska a Josephine Bornebusch.

Dále se v minisérii objeví herci jako Danny Kirrane, Hugh Coles, Nava Mau, Tom Goodman-Hill, Jamie Michie, Charlie Bentley a Joe Bone.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovena na 11. 4. 2024.