Někdy v roce 2024 k nám dorazí mile vyhlížející snímek francouzské produkce jménem Autumn and the Black Jaguar. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Hlavní hrdinkou se stává dívka jménem Autumn Edison (Lumi Pollack), která se v Amazonském pralese skamarádí se ztraceným jaguářím mládětem jménem Hope. Tragická událost ale Autumn přinutí vrátit se zpět do New Yorku, ovšem Hope si s sebou vzít nemůže. Celá léta tak touží po tom vrátit se zpět do Jižní Ameriky, aby se mohla se svým jaguářím kamarádem opět shledat. Ve 14 letech ale dívka s šokem zjistí, že její vesnici, ve které vyrůstala, ohrožují obchodníci se zvířaty. Autumn se proto s Anjou (Emily Bett Rickards), nemotornou učitelkou biologie, vydává na cestu, aby mohla zachránit jak vesnici, tak i Hope. 

O režii se postaral Gilles de Maistre, který má za sebou dobrodružné filmy jako Mia a bílý lev (2018) a Vlk a lev: Nečekané přátelství (2021). Scénář zpracoval spolu s Prune de Maistre.

Dále se ve snímku objeví herci jako Wayne Charles Baker, Paul Greene, Amanda Ip, Kelly Hope Taylor, Letitia Brookes, K.C. Coombs a Airam Camacho.

Ve francouzských a německých kinech se snímek objeví v únoru, do zbytku světa se dostane později během roku 2024.