Po nedávno uvedeném teaseru na Argylle, zbrusu nový film Matthewa Vaughna, který nám po dlouhých letech konečně nadělí zase něco jiného než Kingsmany, tu máme i plnohodnotný oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Upoutávka každopádně několik věcí vyjasňuje. O filmu se mluvilo jako o „akčním thrilleru“, ale podle traileru to vypadá, že nás čeká spíše akční komedie, což ovšem tak nějak více sedí do Vaughnova stylu a celkové filmografie.

Taktéž to vypadalo, že primárním protagonistou bude Henry Cavill v roli titulního agenta Argylla, což je ovšem pravda jen z určité části. Trailer nám totiž představí ještě jednu dějovou linii, která se točí kolem Elly Conway (Bryce Dallas Howard), introvertní spisovatelky, jež Argylla vytvořila pro svůj nový román. 

Její život se ale obrátí vzhůru nohama, když zjistí, že se jí pokouší zabít celá halda speciálních agentů. Vše, co napsala ve své nové knize, se totiž skutečně stalo i v reálném světě, čímž tak nechtěně kopla do vosího hnízda. Naštěstí na scénu přichází i tajemný chlapík a velice schopný špion jménem Aidan (Sam Rockwell), který Elly a její roztomilou kočičku jménem Alfie začne chránit. A to i navzdory tomu, že je na kočky alergický. Pašák!

Celkově trailer nevypadá vůbec špatně, Vaughn měl vždycky dobrý smysl pro humor a akční sekvence mu také vždy šly dobře. Navíc má snímek i sympatické obsazení, tak snad talentovaný filmař se svou chystanou novinkou nezklame. 

Vaughn je také zodpovědný za snímky jako jako Hvězdný prach (2007), Kick-Ass (2010) a X-Men: První třída (2011). O scénář se postaral Jason Fuchs, který napsal dobrodružnou fantasy Pan (2015) a thriller Stíny mezi námi (2018). Taktéž pomáhal režisérce Patty Jenkins vymyslet příběh k jejímu DC snímku Wonder Woman (2017).

Dále se ve snímku objeví herci jako Samuel L. Jackson, Catherine O'Hara, Bryan Cranston, John Cena, Dua Lipa, Ariana DeBose a Rob Delaney.

Oficiální premiéra je stanovená na 1. 2. 2024.