Pokud patříte mezi fanoušky povedeného animáku Zootropolis: Město zvířat, tak pro vás máme skvělou zprávu. Už zítra totiž bude na Disney+ premiérovat seriálový spin-off, který jednoduše ponese název Zootropolis+. Nějaké ty informace o seriálu se k nám už donesly během velkolepé akce D23 Expo, tudíž mnozí fanoušci nadšeně vyhlíželi nějaký ten pořádný oficiální trailer. A přesně toho jsme se nedávno dočkali, podívat se na něj tak můžete výše.

Antologická šestidílná série se zaměří na různé postavy z původního filmu, včetně králičí policistky Judy, která byla jednou z hlavních hrdinek původního filmu. Své vlastní hudební epizody se ale také dočká třeba padouch Duke Weaselton, která ponese název Duke the Musical.

Pozadu ale samozřejmě nezůstane ani lenochod Flash Slothmore. Však kdo by se také divil, scény s jeho úmornou pomalostí patřily k tomu nejlepšímu a nejvtipnějšímu, co původní film nabídl. Ten spolu s Priscillou Tripletoe přichází na pozdní večeři k číšníkovi jménem Sam, který však pospíchá, aby stihl koncert. Ale znáte to, když obsluhujete lenochody, je téměř stoprocentní, že se v práci zdržíte o trochu déle. A možná nejen „o trochu“.

Každá z epizod tak bude se svým stylem v jistém ohledu unikátní. Některé navíc vypadají na parodie reality show, některé se zas zdají být skeč komediemi a jedna je dokonce přímou parodií na legendárního Kmotra. Na seriálu se údajně začalo pracovat krátce poté, co v roce 2016 vyšel původní film. Tak doufejme, že mu neudělá ostudu. Sami se o tom budete moci přesvědčit už zítra. 

O scénář a režii jednotlivých epizod se postarali Trent Correy a Josie Trinidad, která si zahrála nejenom v původním filmovém Zootropolis, ale také v animácích jako Raubíř Ralf a Velká šestka.

Těšit se tak můžeme na herce jako Ginnifer Goodwin, Idris Elba, Kristen Bell, Alan Tudyk, Bonnie Hunt, Maurice LaMarche, Tommy Chong, Don Lake, Nate Torrence, Shakira a Raymond S. Persi.

Dáte seriálu šanci?