Zacku Snyderovi se v posledních letech moc nedaří. Rozšiřování SnyderVerse nebude, Armáda mrtvých (2021) moc nebavila a na jeho dvoudílnou sci-fi Rebel Moon se lepí negativní reakce snad ze všech stran. Už několik let ale víme, že se od něho dočkáme dospěláckého animovaného seriálu jménem Twilight of the Gods, který si posvítí na severskou mytologii.

A díky serveru Variety nyní víme, že seriál, který by měl obsahovat 8 epizod, dorazí na Netflix už letos na podzim. Přesné datum však zatím neznáme. O animaci se každopádně postaralo studio Xilam Animation. Už od minulého roku také víme, o čem vlastně snímek bude, Snyder se o tom před několika měsíci rozpovídal pro server Collider. 

Příběh by nás měl zavést do malé vikinské vesnice, ve které král a jeho královna jménem Sigrid (Sylvia Hoeks) chystají svatbu. Na svatbě se však stane něco, co královnu, která je dcerou obrů, přinutí vydat se na šílenou cestu za pomstou. Připojí se k ní ještě další postavy, například jakýsi věštec a jeden trpaslík, společně se pak vydají hledat jistého boha, aby se s ním mohli utkat.

Na seriál ale raději nekoukejte spolu s rodiči, protože Snyder také dodal, že v něm bude údajně hodně sexu, protože „to je zábavné“. Každopádně budeme doufat, že nám režisér po letech konečně nadělí také něco kvalitního. 

Co se zbytku obsazení týče, v seriálu uslyšíme hlasy herců jako Stuart Martin (Leif), Pilou Asbæk (Thor), John Noble (Odin), Paterson Joseph (Loki), Rahul Kohli (Egill), Jamie Clayton (The Seid-Kona), Kristofer Hivju (Andvari), Peter Stormare (Ulfr), Jamie Chung (Hel), Lauren Cohan (Inge) a Corey Stoll (Hrafnkel).

Kromě Snydera patří mezi tvůrce seriálu i Jay Oliva (Liga spravedlivých: Temno) a Eric Carrasco (Supergirl).