Pokud patříte mezi fanoušky seriálového Zaklínače a sledujete všechno dění okolo něj, tak asi víte, že Netflix nepracuje jen na druhé sezóně hraného seriálu s Henrym Cavillem v hlavní roli. Netflix totiž pracuje ještě na animovaném filmu ze světa Zaklínače s názvem The Witcher: Nightmare of the Wolf, který se nebude snažit adaptovat žádnou knihu od Andrzeje Sapkowského.

Přečtěte si také: Kiksy z natáčení první sezóny seriálového Zaklínače

Nightmare of the Wolf nás totiž vezme do minulosti, do role Geraltova mentora, Vesemira. Již nějakou dobu víme, že se film bude věnovat jeho ranému mládí, kdy byl přiveden zaklínačem Deglanem na Kaer Morhen kvůli zákonu překvapení.

První zmínky o tomto animovaném filmu se objevovaly již na těsném začátku roku 2020, od té doby bylo však téměř ticho po pěšině, tedy do teď. Před dvěma dny byl totiž na oficiálním twitterovém kanálu The Witcher (witchernetflix) zveřejněn první pohled na oficiální logo filmu. Krátké patnáctisekundové video ukazuje rozmrzající vlčí lebku s názvem seriálu. Musíme říct, že logo vypadá opravdu dobře.

Teď už však jen zbývá, aby Netflix vypustil oficiální datum vydání, které zatím není známé. Podle předpokladů by však film The Witcher: Nightmare of the Wolf měl vyjít dřív, než očekávaná druhá sezóna seriálu.