Člověk ani nemusí být úplným příznivcem seriálů, aby věděl, že seriálový Zaklínač od Netflixu prostě táhne. Netflix se z této značky snaží dostat úplně všechno, což dokazují i různá videa týkající se první sezóny, která vyšla téměř před rokem.

Nedávno jsme se bavili o druhé epizodě bestiáře, která fanouškům seriálové adaptace představila další monstra a informace o nich. Bestiář je zajímavý hlavně v tom, že porovnává všechna monstra ze světa Zaklínače s jejich historickými předlohami, která můžeme znát ze staré slovanské mytologie, legend a historie.

Jen pouhý den od vydání bestiáře si Netflix připravil další video, které dosahuje o hodně menší délky a nebere se příliš vážně. Jedná se o necelé dvě minuty dlouhé video, které divákům představuje pár vtipných kiksů z natáčení první série. Těšit se můžete nejen na různá přeřeknutí, ale také na nepovedené scény.

Přečtěte si také: Dijkstru v seriálovom Zaklínačovi si zrejme zahrá herec z hry

Jak sami vidíte, každým dnem přibývají nová videa, fotky z natáčení a další informace. Vypadá to tedy, že už nás Netflix opravdu připravuje na novou sezónu, jejíž uvedení je však stále hodně daleko. O to víc času mají lidé, kteří zatím viděli jen první sezónu, na to, aby si stihli přečíst celou knižní sérii od Andrzeje Sapkowského.