Studio Chizu předvedlo první tři minuty z jejich chystaného animovaného snímku k příležitosti brzké japonské premiéry. Ta nastane 16. července. Návštěvníci slavného filmového festivalu ve francouzském Cannes budou moci film vidět ještě o den dříve. Z prvních pár minut není zřejmé nic, co bychom už nevěděli z předchozích trailerů a informací. Pořád se však můžeme pokochat krásnou animací a titulní hudbou. Obsazení i příběh jsme dopodobna probrali v předchozím článku.

„Hlavní hrdinkou je Suzu, 17letá středoškolačka žijící se svým otcem na venkově. Jejich město je ukázkovým příkladem vylidňování japonského venkova. Zraněna ztrátou své matky najde útočiště v online světě zvaném „U“ v podobě jejího avatara Belle. Netrvá dlouho a upoutá pozornost všech uživatelů „U.“ Jednoho dne se však před ní objeví nechvalně proslulá drakovi podobná postava,“ popisuje film oficiální distributor.

Přečtěte si také: Geeked Week 2023: Fantasy Damsel, anime Terminátor a Scott Pilgrim. Čím se pochlubila třetí prezentace?

Spolu s ukázkou vydalo studio taktéž video ze zákulisí. Pokud vládnete japonštinou, nebo si vystačíte s automatickým překladem, můžete si ho včetně těch předchozích projet a nasát pár zajímavých informací z animačního průmyslu.

Film také oznámil spolupráci se značkou kávy Craft Boss Coffee krátkou animovanou reklamou.