Člověk by si řekl, že po všech těch problémech a divných situacích, které potkaly hvězdu našeho Showtimu se už nemůže stát nic zvláštního. Ale opak je pravdou! Zatímco Zhouba Havaje Ezra Miller objevil svou klidnou stránku, nasadil beránčí roucho a dostal lízátko na uklidnění, ozvala se z druhé strany zeměkoule jiná osoba, které se nejspíš nelíbí, že zůstává ve skrytu větších jmen!

Onou osobou totiž není nikdo jiný, než všemi (ne)oblíbená hvězda Amber Heard. Tahle paní odjela po nevydařeném soudu na prázdniny kamsi do Izraele společně se svou dcerou Oonagh Paige. Ale tím to všechno začíná. Jeden by očekával, že se bude jednat o poklidnou dovolenou bez paparazzi a dalším skandálům se vyhne obloukem. A tady se opět naše předpoklady mýlí.

Deppova bývalá manželka se údajně měla nacházet v jednom z tamních hotelů. Podle slov jistého uživatele Twitteru ale zaslechl podivné zvuky z jejího pokoje. Pravdou je, že Amber nebyla na pokoji sama, ale zároveň s ní nebyla její dcera. Na onom pokoji se nejspíše nacházela její takzvaná přítelkyně Eve Barlow.

A co že se stalo? Jistý uživatel tvrdí následující: „Od kamarádky jsem slyšel, že se Amber a Eva pohádaly v hotelovém pokoji v Izraeli. V pokoji, kde Amber a Eve byly, se ozývaly zvuky, jako by se praly.“ Jestli je to pravda můžeme jen spekulovat. Pravdivost svého tvrzení podkládá záběrem z kamery, kde byla Eva Barlow spatřena, jak odchází s modřinou přes celé oko.

Začíná nová epocha problémů? Už z minulých kauz a událostí je zcela jasné, že Amber se do role herečky dokáže skvěle vžít a využívá své grimasy jako zbraně stejně účinně jako slepé patrony v pistoli. Tentokrát to ale vypadá, že se nestává obětí, nýbrž se stává útočníkem? Kde je tedy zakopaná pravda?