Studio Cinedigm se nám přednedávnem pochlubilo trailerem na svůj nadcházející akční thriller, který ponese název Red Stone. A jak už název může napovídat, bude se točit kolem jistého rubínu. Příběh se bude odehrávat v malém a zapadlém městečku v Texasu, přičemž se zaměří na nájemného zabijáka jménem Boon (Neal McDonough). Ten dostane za úkol vypátrat mladíka jménem Motley (Dash Melrose), jenž byl svědkem vraždy svého bratra, kterého zabil šéf místního gangu jménem Jed Haywood (Michael Cudlitz). Mladík by navíc měl mít u sebe rubínový drahokam, po kterém Haywood pase také. 

Problém je ovšem v tom, že Boonův bratr přednedávnem také zemřel, přičemž již slíbil, že mu půjde na pohřeb. Schopný zabiják se tak pouští do závodu s časem. Musí ve stejný den vypátrat jak chlapce s rubínem, tak i zajít na hřbitov, aby mohl uctít svého zesnulého bratra. To však nebude vůbec jednoduché, protože po mladíkovi začne pást nejenom FBI, ale i rivalský gang. Snímek nám ale dokáže, že i když je Boon vynikající zabiják, je to zároveň člověk se svědomím. Během filmového děje totiž začne zpochybňovat své motivy, přičemž se bude muset zamyslet nad tím, zda je skutečně tím, kým chtěl být. A zároveň si vybrat, na čí stranu se nakonec připojí. 

Režii si vzal pod palec Derek Presley, který řekl, že film bude především zkoumat téma komplexity dobra a zla. Stejně jako dobří lidé mohou páchat špatné skutky, tak i špatní lidé mohou páchat skutky dobré. A přesně kolem toho by se měl nadcházející snímek točit. Tak uvidíme, zda se mu zadaří. Kromě výše zmíněných se ve filmu ještě dočkáme herců jako Mike Dopud, Dominic Scott Kay a Alexandria DeBerry. Premiéra filmu je stanovená na 3. 12. 2021