Studio Saban Films pro nás připravuje drsnou akční podívanou, která ponese název The Commando. Děj bude vyprávět o protidrogovému agentovi jménem James Baker (Michael Jai White), který se vrací domů poté, co zpacká jakousi kritickou misi. S pocitem lítosti proto doufá, že teplo rodinného krbu mu alespoň trochu pomůže. Jeho rodina ale zatím ve svém domě nalezne něco ohromného – skrýš s penězi v hodnotě tří milionů dolarů. Jejich radost z objevu však nepotrvá dlouho. Peníze totiž údajně patří zločineckému bossovi Johnnymu (Mickey Rourke), který byl nedávno propuštěn z vězení. A přirozeně bude chtít peníze zpátky. 

Johnny tak vezme svou zločineckou bandu do Jamesova domu, kde drží jeho rodinu jako rukojmí. Drsňácký agent se proto rozhodne s celou skupinkou vypořádat po svém. A využije k tomu celý arzenál bouchaček. Bude však muset dávat pozor, protože jeho činy mohou vážně ohrozit celou jeho rodinu. Navíc Johnny není žádný amatér, James brzy pozná, že i přestože je sám profesionálním zabijákem, nebezpečný vůdce zločineckého gangu má v rukávu hned několik es. Ve výše uvedeném traileru je navíc jedna výrazná scéna, která je… řekněme „vypůjčená“ ze slavného akčního thrilleru s Liamem Neesonem, který nesl název 96 hodin (Taken). Jedná se o scénu, kde se dcera hlavního hrdiny skrývá pod postelí před únosci, přičemž těsně před jejím odhalením volá svému otci. Jakmile je následně odhalena a unesena, jeden ze zločinců si mobil převezme, přičemž otec na druhém konci jim přislíbí krutou a nelítostnou pomstu. Tak uvidíme, zda The Commando dosáhne podobně slušných kvalit. 

O režii filmu se postaral Asif Akbar, který se především zaměřuje na hororový žánr, nadcházející film by tak měl být jeho prvním akčňákem. O scénář se postaral Koji Steven Sakai. Premiéry akčního snímku se dočkáme 7. 1. 2022.