Patrick Lussier je především zkušeným střihačem, který pracoval na hororových klasikách jako Vřískot (1996) nebo Mimic (1997). Sám si ale už několikrát vyzkoušel i práci režiséra, v rámci čehož nám nadělil své známé filmy jako Krvavý Valentýn (2009) a Drive Angry (2011). A hned na začátku příštího měsíce uvede svůj nový akčňák, který ponese název Aftermath. Na světě už máme oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na Erica Danielse (Dylan Sprouse), bývalého člena speciální jednotky U.S. Army Rangers, pro něhož se poklidná odpolední projížďka změní v boj o holý život. Se stovkami dalších lidí a velice důležitou vězeňkyní (Dichen Lachman) se ocitne v zajetí ozbrojené skupiny bývalých vojáků na mostě Tobin Bridge. Když pak její vůdce (Mason Gooding) začne zabíjet rukojmí, Eric se bude muset spolehnout na svůj vojenský výcvik, zabijácké instinkty a i pomoc od své malé sestry, aby všechny zachránil.

S filmy Patricka Lussiera je to takové… různé. Někdy natočí vcelku zábavnou podívanou, někdy zas totální hovadinu. Tak uvidíme, jak to bude v případě nadcházejícího filmu. 

Lussier dále natočil celovečerní tituly jako Dracula 2000 (2000), Hlas smrti 2: Světlo (2007) a Play Dead (2022). O scénář se postaral Nathan Graham Davis.

Dále se ve snímku objeví herci jako Kevin Chapman, Megan Stott, Will Lyman, Tanner Zagarino a Mark Irvingsen.

Snímek bude uveden na VOD od 1. 11. 2024.