Studio Shudder nám příští měsíc představí poněkud netradiční snímek o dospívání od Adamsovy rodiny. Ale nikoliv té filmové, ta by se přeci psala se dvěma déčky. Půjde o skutečnou rodinu Adamsových, která si sama režíruje, píše a produkuje vlastní filmy (většinou horory), v nichž následně její členové také účinkují. A když píšeme „netradiční“, tak tím myslíme takový film, kde bude spousta krve, čarodějnictví a snědených červů. Přesně o tom bude nadcházející horor Hellbender, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh bude vyprávět o mladé dívce jménem Izzy (Zelda Adams), která trpí velice vzácnou a podivnou nemocí, kvůli níž musí zůstat izolovaná od civilizace vysoko v horách. Celý život jí ale dělá společnost i její matka (Toby Poser), která na ní dává dobrý pozor, protože moc dobře ví, čím je Izzy ve skutečnosti zač. 

Izzy ale brzy přestane osamělý život bavit, proto se jednoho dne rozhodne vyhledat si nové přátele. V místních horách tak objeví dům, kde se seznámí se stejně starou dívkou jménem Amber (Lulu Adams). Obě holčiny se rychle spřátelí, přičemž spolu začnou trávit hodně času. Ale v rámci jedné praštěné hry, kterou spolu obě dívky hrají, následně Izzy sní živého červa, což v ní vyvolá neukojitelný hlad. Aby se ho naučila ovládat, bude muset zjistit více o temné minulosti své rodiny, v jejíž členech koluje pradávná krev. Odpovědi bude muset přirozeně hledat u své matky, která je v krvavém umění čarodějnictví mistrem. Izzy tak v sobě objeví sílu, díky které bude své matce vzdorovat. Následky jejich sporu však mohou být katastrofální.

Bude se jednat již o šestý snímek, který spolu rodina Adamsových natočila. Zelda Adams se tak neujme jen otěží hlavní představitelky, ale i režisérky, scénáristky a kameramanky. Její matka Toby Poser, která zas ve filmu hraje její čarodějnickou matičku, se taktéž ujala režie a scénáře. Samozřejmě nebude chybět ani hlava celé rodiny, kterou je John Adams. Ten své ženě a dceři pomohl nejen s výše zmíněnými úlohami, ale také se postaral o hudbu. Celá rodina totiž má i vlastní punkovou kapelu, která se nazývá H6LLB6ND6R. Soundtrack se tak bude skládat převážně z jejich písniček. Premiéry filmu se dočkáme 24. 2. 2022.