Na začátku jara na nás čeká nejenom velkolepá superhrdinská podívaná v podobě Shazama, ale také vesmírný výlet na planetu, po které kráčí legendární obrovitánští ještěři. Přesně těch se totiž dočkáme v nadcházející akční sci-fi jménem 65, na jejíž nový trailer se můžete podívat výše.

Jak už nějaký ten pátek víme, děj se zaměří na velitele Millse (Adam Driver), který se vydal na průzkumnou misi do hlubin vesmíru. Na své lodi však není jenom on, ale i 35 dalších pasažérů v hibernaci. A i přestože je Mills zkušeným cestovatelem, srážka s asteroidem zapříčiní, že s lodí havaruje na neznámé planetě. Ke svému šoku však zjistí, že veškeří lidé, kteří s ním cestovali na lodi, ztroskotání nepřežili. Tedy téměř všichni. 

Jedinou přeživší se stane mladá dívka jménem Koa (Ariana Greenblatt), se kterou se vydá tajemnou planetu prozkoumat. A i přestože se zdá, že ztroskotali na místě, které je pro založení nové lidské kolonie ideální, je tu jeden malý háček. Vlastně ne, jeden dost velký háček. A je jich hned několik. Planetu totiž obývají tvorové, kteří zcela bezpochyby připomínají pozemské dinosaury. A z Millse a dívky se rázem stává lovená kořist.

Jak se zdá, Mills a Koa na žádnou novou planetu nedorazili. Nějakým způsobem se patrně vrátili zpátky v čase do doby, kdy po Zemi kráčeli tito legendární prehistoričtí tvorové. A i přestože Mills vlastní technologické vychytávky, které jim pomohou v divočině přežít, brzy zjistí, že na dinosaury si jen tak nepřijde. 

O scénář a režii se postarali Scott Beck a Bryan Woods, oba dva se taktéž podíleli na scénáři k prvnímu dílu úspěšné sci-fi série Tiché místo. Mezi jejich další díla patří také horory Nightlight a Haunt. Jedním z producentů filmu se taktéž stal režisér Sam Raimi.

Snímek se nakonec bude dělit o den premiéry z výše zmíněným Shazamem, to znamená, že se ho dočkáme 16. 3. 2023.