Legendární režisér Michael Mann, který nám v devadesátých letech nadělil slavné snímky jako Poslední Mohykán a Nelítostný souboj, se rozhodl přivést k životu svůj dlouho vysněný projekt. Tím bude životopisný film Enzo Ferrari, jehož ústřední postavou bude stejnojmenný známý závodník, manažer a zakladatel slavné automobilky. Už také známe jména herců, kteří se v nadcházejícím snímku objeví. Slavného italského závodníka si zahraje Adam Driver, ovšem těžko říct, zda byl do role obsazen jako žert kvůli svému příjmení. Mladého a talentovaného herce si ale do svých filmů vybírá v poslední době mnoho režisérských legend, v roce 2019 ho do hlavních rolí obsadili například Noah Baumbach a Jim Jarmusch. Minulý rok se zas objevil hned ve dvou filmech Ridleyho Scotta, Poslední souboj a Klan Gucci

Enzovu ženu Lauru si zas zahraje Penélope Cruz, která se minulý rok objevila ve filmu Paralelní matky, novém snímku slavného španělského režiséra Pedra Almodóvara. Enzovu milenku zase ztvární herečka Shailene Woodley, vycházející hvězda, která se minulý rok zas objevila v dramatu The Fallout. Film se tak zaměří na dobu, kdy Ferrari a jeho žena čelí bankrotu celé jejich firmy, kterou před více než deseti lety vybudovali. V rámci toho se tak dočkáme i určitých manželských problémů, které se postupem času začnou zhoršovat. Naděje na zlepšení se ale vyskytne v podobě nadcházejícího závodu Mille Miglia, který má celých tisíc mil přes celou Itálii. 

Michael Mann si s myšlenkou o natočení filmu pohrával už přes dvě desetiletí. Sám se ujme nejenom režie, ale taktéž se z velké části podílel i na scénáři. S tím mu pomáhal dnes již zesnulý Troy Kennedy-Martin, který se v minulosti například podílel na psaní filmu Loupež po italsku z roku 2003. Celý film tak bude vycházet z knihy Enzo Ferrari - The Man and the Machine od Brocka Yatese. Mezi producenty snímku například patří P.J. van Sandwijk, John Lesher, Lars Sylvest, Thorsten Schumacher a Gareth West. Jelikož má produkce započít až na konci jara, tak oficiální datum premiéry zatím neznáme.