Příští měsíc nám studio Roadside Attractions nadělí hvězdně obsazenou komedii Accidental Texan, ve které se objeví například Carrie-Anne Moss (The Matrix Resurrections) a Thomas Haden Church (Spider-Man: Bez domova). Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává Erwin (Rudy Pankow), mladík z Harvardu, kterého nedávno vykopli z filmové produkce kvůli tomu, že si na placu nevypnul mobil, čímž pak zničil celou scénu. Když poté rázem dostane padáka, vydá se na cestu z New Orleans na texaský venkov, ale nedlouho poté se mu porouchá auto. Útočiště nachází v jídelně u milé servírky jménem Faye (Carrie-Anne Moss), odkud se pokusí sehnat mechanika, který by mu autor spravil. I přestože nemá moc peněz, tak přijme nabídku od Merlea (Church), který je však také téměř na mizině. Erwinovy herecké schopnosti by ale mohly oba dva muže vytáhnout z bryndy. 

Režii si vzal na starost Mark Lambert Bristol, který má za sebou snímek Natural Selection (1993), o scénář se postarala Julie B. Denny.

Dále se ve snímku objeví herci jako Bruce Dern, Rudy Pankow, Brad Leland, Julio Cedillo, Sarah J. Bartholomew, Jennifer Griffin a Brian Villalobos.

Do amerických kin se snímek podívá 8. 3. 2024, o premiéře u nás zatím nemáme informace.