Může dospět dítě, které se přemění na nemrtvou bytost?

Přesně na tuto otázku bude odpovídat zcela nové španělské drama, které ponese název All the Moons. Příběh se bude odehrávat ve Španělsku 19. století, které momentálně sužuje třetí karlistická válka. Hlavní hrdinkou se stane malá dívka, která přebývá v sirotčinci s dětmi jejího věku. Ve vzduchu je však stále cítit strach z války. Jednoho dne na sirotčinec dopadne bomba, která pohřbí téměř všechny děti, které v něm přebývaly. Až na výše zmíněnou hlavní dívku, které však již příliš ze života nezbývá. Zachrání ji ale tajemná žena, která ji následně vezme s sebou do svého domova. Dívka tak brzy zjistí, co za jejím únikem před smrtí stálo. Tajemná zachránkyně z ní totiž udělala upírku. 

Dívka se tak bude muset postupně učit, jak svůj nový „dar“ ovládat. Jelikož je nyní bytostí temnoty, tak přímý kontakt se sluncem by pro ni mohl být osudným. Oproti normálním lidem si však dokáže všimnout mnohých neviděných krás noci a tmy. Zároveň se ale bude muset naučit krotit svoji téměř neukojitelnou touhu pro krvi. A jelikož se následně opět vydá mezi lidi, rozhodně to pro ni nebude jednoduchý úkol. Mladá dívka však chce i tak zapadnout. Netouží po žádném vraždění, ale po normálním životě. Ovšem být dětským upírem mezi smrtelníky prostě není jen tak. Snímek vyhrál hned několik cen na filmovém festivale The Fantasia International. Očekávat tak můžeme podobnou podívanou, kterou byla například Čarodějnice od Roberta Eggerse. 

Režii si vzal pod palec Igor Legarreta, který se zároveň postaral i o scénář. S tím mu ještě pomáhal Jon Sagalá, jenž je například zodpovědný za scénář k působivému thrilleru V temném lese z roku 2006. V hlavních rolích se představí herci jako Haizea Carneros, Josean Bengoetxea a Itziar Ituño. Oficiální premiéry se dočkáme 10. 2. 2022.