Pokud si budete chtít Štědrý den z(ne)příjemnit nějakou komediální novinkou od Netflixu, můžete zkusit dát šanci brazilskému snímku jménem A Vampire in the Family. Streamovací služba se navíc nedávno pochlubila i oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních postav se stává Fernandinho (Leandro Hassum), bývalý fotbalista, který si žije zcela prostým rodinným životem. Jednoho dne ale do domu zavítá nečekaný host. Jeho švagr Gregorio (Romulo Arantes Neto). Fernandinho ale velice rychle zjistí, že s jeho švagrem není něco v pořádku. K jeho šoku posléze vyjde najevo, že Gregorio je ve skutečnosti upírem, který spřádá plány na ovládnutí světa. Fernandinho proto musí sebrat veškerou odvahu a najít způsob, jak si s touto prekérní situací poradit. 

O režii se postarala Ale McHaddo, která se v minulosti podílela na výrobě celé řady nejrůznějších animáků, mezi její hrané tituly patří například komedie Zkrátka dokonalý (2021) a horor Deep hatred (2022). O scénář se postaral Paulo Cursino.

Dále se ve snímku objeví herci jako Edson Celulari, Monique Alfradique, Maria Flor Franco, Mel Maia, Antônio Fragoso, Eliezer Motta a Caio Mendonça.

Snímek se na Netflixu objeví 24. 12. 2024.