Snad i k nám se eventuálně dostane mile vyhlížející komediální drama jménem A Real Pain, které bude druhým zrežírovaným celovečerákem herce Jesseho Eisenberga. Nyní nám studio Searchlight Pictures nadělilo plnohodnotnou upoutávku, na kterou se můžete podívat výše.

David Kaplan (Eisenberg) se spolu se svým velice odlišným bratrancem Benjim (Kieran Culkin) vydává na cestu do Polska, aby zde uctili památku jejich babičky. Jejich dobrodružství se ale zkomplikuje ve chvíli, kdy mezi nimi začne postupně stoupat napětí. Těšit se tak můžeme na vtipnou, strhující a mezigenerační trauma zkoumající podívanou, která bude vycházet z Eisenbergovy vlastní rodinné historie.

Vypadá to na velice milé pokoukání, které bude zřejmě hodně stavět především na bromanci mezi oběma protagonisty. Snímek každopádně sbírá samé dobré recenze, teď už jen musíme doufat, že si najde cestu i do našich krajů. 

Jesse Eisenberg se postaral jak o režii, tak i o scénář, jeho celovečerním režijním debutem bylo komediální drama Až skončíš se zachraňováním světa (2022).

Dále se v chystaném snímku objeví herci jako Jennifer Grey, Will Sharpe, Ellora Torchia, Jakub Gąsowski, Liza Sadovy, Kurt Egyiawan, Daniel Oreskes, Marek Kasprzyk a další.

V amerických kinech nakonec až od 1. 11. 2024.