Už dlouho víme, že další řada úspěšného HBO seriálu The Last of Us, na který dohlíží Craig Mazin a Neil Druckmann, zadaptuje určitou část událostí z druhého herního titulu z roku 2020. Což znamená, že nám bude představena fanoušky rozdělující postava Abby. A nyní konečně víme, kdo si ji zahraje.

Seriálovou Abby se nakonec skutečně stane Kaitlyn Dever, čímž se potvrdily zvěsti od insidera Jeffa Snidera, který o hereččině zapojení informoval před pár měsíci. Sedmadvacetiletá Američanka byla hned dvakrát nominovaná na Zlatý glób, jmenovitě za její výkon v titulech Neuvěřitelná (2019) a Absťák (2021). Objevila se také v dramatu Krásný kluk (2018), komedii Šprtky to chtějí taky (2019) a sci-fi horůrku Nikdo tě nezachrání (2023). Jsme tudíž moc zvědaví na první fotky, kde se nám jako Abby ukáže! 

Zajímavé také je, že Kaitlyn Dever se původně ucházela o roli Ellie, pro kterou by se rozhodně velice hodila. Producenti ale údajně chtěli o něco mladší herečku, roli proto nakonec získala dvacetiletá Bella Ramsey. Mazin a Druckmann se každopádně velice těší, až se talentovaná Dever k jejich týmu připojí. Budeme každopádně herečce držet palce, aby v seriálu předvedla co nejlepší výkon. Oficiální popis seriálové Abby zní následovně:

,,Abby je schopná vojačka, jejíž černobílý pohled na svět je zpochybněn poté, když začne hledat pomstu za ty, které milovala."

Výrobu další řady zdržely stávky v Hollywoodu, natáčet by se každopádně mělo začít letos na jaře. Druhá řada bude mít premiéru někdy v roce 2025.