Jak už ostatně celý filmový svět ví, před několika měsíci se nové vedení studia Warner Bros. Discovery rozhodlo zrušit premiéry některých svých projektů. Největší ranou byla zcela určitě Batgirl, která už měla dávno ukončenou produkci, přičemž se jen čekalo na to, až snímek dostane zelenou pro kina. Stejně smutně ale také skončil animovaný snímek Scoob!: Holiday Haunt, kterého možná už také nikdo z nás nikdy neuvidí.

Ale i přestože byl snímek zrušen, jeho tvůrci na něm nepřestali pracovat. A teprve nedávno vyšlo najevo, že celý animák byl konečně dokončen. S touto informací se na Instagramu hořkosladce pochlubil scenárista a producent Tony Cervone, který v příspěvku poděkoval režisérům, ostatním scenáristům, producentům a hercům. Na samotný příspěvek se můžete podívat níže. 

David Zaslav, nový generální ředitel společnosti Warner Bros. Discovery, v minulosti uvedl, že jedním z důvodů, proč se studio rozhodlo některým svým projektům podříznout krk, spočíval v nové strategii, jež se má zaměřit na filmy pro kina, tedy namísto těch, které byly vytvořeny pro streamování. Tony Cervone každopádně v příspěvku doufá, že jednoho dne dostaneme šanci animák zhlédnout.

Je ale něco takového vůbec možné? Inu, toť otázkou. Společnost zrušila také velice slibný animovaný seriál Batman: Caped Crusader, který se měl původně objevit na platformě HBO Max, ale o ten projevily zájem další streamovací služby, tudíž je vice než pravděpodobné, že ho ještě uvidíme. Zda se podobné záchrany dočká i nové animované dobrodružství Scoobyho a jeho party, je zatím ve hvězdách. 

Samotní tvůrci byli ze zrušení zcela pochopitelně velice zklamaní. Když totiž vyšlo najevo, že premiéra filmu se ruší, Scoob!: Holiday Haunt měl už být z 95% dokončený. Mělo se tak jednat o další díl animáku Scoob! z roku 2020, o jehož režii se postaral výše zmíněný Tony Cervone.