Americký herec Jeremy Renner nezačal rok 2023 zrovna nejlépe. Loni měl totiž velice vážnou nehodu, po které musel být v kritickém stavu převezen do nemocnice. Renner se pokoušel se svým pásovým vozidlem Snowcat pomoci jednomu z členů rodiny, který uvízl ve sněhu. V rámci toho ale přes herce vozidlo přejelo, což mělo za následek závažné poranění jak nohy, tak i hrudníku.

Jelikož herec jen o vlas unikl smrti, bylo jasné, že od herectví si bude muset dát delší pauzu. Přesto ale bylo jeho zotavování, o kterém dával svým fanouškům na Instagramu pravidelné informace, poměrně rychlé, však také začal tvrdě cvičit a rehabilitovat, aby byl zpátky ve formě co nejdříve. A nyní konečně přichází čas jeho comebacku. 

Po roce od nehody se Renner vrátí před kamery. Čeká na něj totiž natáčení třetí řady chváleného seriálu Starosta Kingstownu (2021), ve kterém ztvárňuje hlavní roli. První klapka by měla padnout zřejmě už za několik dní. V rozhovoru pro speciální novoroční vysílání CNN, kterým provázeli Anderson Cooper a Andy Cohen, herec uvedl, že to byl úžasně rušný rok. Domnívá se ale, že už je dostatečně silný a připravený na to, aby se vrátil.

,,Kdybych zemřel, zklamal bych a zkazil životy mnoha lidí. Je toho hodně, za co musím bojovat. Uzdravení vnímám jako jednosměrnou cestu. Stále každý den tvrdě makám,“ uvedl dvaapadesátiletý herec.

Renner, který si zlomil více než 30 kostí a prodělal pár operací, se na veřejnosti objevil jen tři měsíce po nehodě. I přestože ještě nebyl úplně v pořádku a musel při pohybu používat hůl, s dobrou náladou se zúčastnil dubnové premiéry své reality-show Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera, která je dostupná na Disney+. 

Návrat herce, který o svém strašlivém zážitku vtipkoval jen několik týdnů poté, je jednoznačně skvělou zprávou. A jsme velice zvědaví, v jakých dalších projektech se v budoucnu objeví.

Už je to každopádně nějaký čas, co jsme Rennera viděli v nějakém filmu, naposledy to bylo v roce 2019 s marvelovkou Avengers: Endgame.