A jéje, někdo z rodiny Cronenbergů zase natočil film. A samozřejmě to vypadá na řádně bizarní a děsivou podívanou. Snímek Infinity Pool, ve kterém se v hlavní roli objeví Alexander Skarsgård, bude premiérovat už tento týden. Nedávno jsme se ale ještě dočkali dalšího krátkého traileru, na který se můžete podívat (tentokrát!!) níže.

Upoutávka nám toho o hlavním ději příliš neprozradí, ale jasně dává najevo, že diváci se mohou těšit na pěknou hrůznou a divnou jízdu. I tak ale už od minulého měsíce víme, na co se přibližně můžeme těšit. Děj by se měl zaměit na chlapíka jménem James (Skarsgård), spisovatele, který měl se svou prvotinou neuvěřitelné štěstí, protože se z ní stal světový bestseller. Momentálně tak pracuje na své druhé knize, přičemž se ho snaží co nejvíce podporovat i jeho žena Em (Cleopatra Coleman). Jedna noční nehoda na jistém ostrově ale s sebou přinese strašlivé následky. 

James totiž jednoho dne nechtěně srazí člověka na silnici, za což od místních úřadů dostane ten nejvyšší trest. Smrt. Ovšem naštěstí pro něj je zde jedna možnost, díky které by mohl svému trestu uniknout. Nicméně tu si mohou dovolit pouze ti nejbohatší. Pokud James zaplatí obrovitánskou sumu, místo něho popraví jeho dvojníka.

James na to nakonec opravdu kývne a pošle na smrt člověka, který vypadá přesně jako on. A jelikož je nyní oficiálně mrtvý, uvědomí si, že si může dělat co chce. To ještě ale neví, že na něho čekají různé surrealistické hrůzy a bezohledné násilí, které se nějakým způsobem pojí s tajemnou mladou ženou jménem Gabi (Mia Goth). Otázkou ovšem je, zda mu je skutečně ochotná pomoct. 

Snímek natočil Brandon Cronenberg, syn slavného režiséra Davida Cronenberga, který má na svém kontě také pěknou řádku znepokojivých (avšak i úctyhodných) filmů. Brandon má zatím za sebou snímky jako Antiviral a Possessor, který zabodoval na několika filmových festivalech.

Dále se ve snímku představí herci jako Thomas Kretschmann, Amanda Brugel, Caroline Boulton, John Ralston, Jeff Ricketts a Jalil Lespert.

Oficiální premiéra je stanovená na 27. 1. 2023.