Před nedávnem nám Netflix nadělil trailer na další nadupaně vypadající novinku, která ponese název Ganglands. Bude se jednat o francouzský krimi thriller, ve kterém se dají dohromady lupič Mehdi a zlodějka Liana, aby zachránili ze spárů drogového gangu Shainaiz, Mehdiho neteř a Lianinu lásku. To ale samozřejmě nebude žádná procházka růžovým sadem. 

Aby totiž Shainaiz mohli zachránit, budou se muset zapojit do nebezpečné války gangů, která je může stát život. A právě skupině, která je zodpovědná za únos Shainaiz, budou muset naši hrdinové pomoct. Je to ale jediný způsob, jak unesenou Mehdiho neteř a Lianinu milenku zachránit. Jejich úkolem bude pro jednoho z drogových dealerů ukrást 300 kilo kokainu z Antverp. A podle samotného traileru to vypadá, že se o žádnou hračičku jednat nebude. Čekají nás automobilové honičky, svištění kulek a také unikání před chlupatými. 

O režii seriálu se postaral Julien Leclercq, který už za sebou pár akčních krimošek má, takže seriál vznikal pod zkušenou rukou. O scénář se postarali Hamid Hlioua, Dominique Banumard, Isaure Pisani-Ferry, plus podílel se na něm i sám režisér. První série bude mít na Netflixu premiéru 24. 9. 2021. Jak se vám seriál zamlouvá? Dáte mu šanci?