Režisér Zack Snyder se v posledních měsících především věnoval propagaci svého sci-fi eposu Rebel Moon, jehož první část je již dostupná ke zhlédnutí na Netflixu. Jaké další plány ale filmař má? Inu, server The Atlantic informoval o tom, že Snyderovi se zamlouvá myšlenka natočit bondovku. Ovšem samozřejmě poněkud netradiční. Snyder by rád natočil film s mladým Jamesem Bondem, kterému by bylo kolem 20 let.

Cílem by tak bylo prozkoumat počátky jeho špionské kariéry, což by zahrnovalo i nahlédnutí do jeho osobního života, v němž by se mohl nacházet i nějaký ten traumatický zážitek, kvůli němuž se posléze rozhodl vydat se na dráhu elitního agenta Velké Británie. Zda ale Snyder někdy dostane příležitost svou vizi uskutečnit, je samozřejmě otázkou. Ale příliš šancí bychom tomu upřímně moc nedávali. 

Pátrání po příštím Jamesi Bondovi se už před nějakým časem rozjelo, ale na ohlášení jména nového představitele budeme zřejmě čekat ještě dlouho. Při troše štěstí by to mohlo být někdy během příštího roku, ale to se samozřejmě ještě necháme překvapit. Jamese Bonda jakožto dvacátníka se ale se vší pravděpodobností nedočkáme. Producent Michael G. Wilson, který má bondovskou značku pod palcem spolu s Barbarou Broccoliovou, už v minulosti uvedl následující:

,,Zkoušeli jsme se v minulosti pátrat v řadách mladších lidi, ale nakonec si to nedokážeme představit. Pamatujte, Bond už je veterán. Má nějaké zkušenosti. Je to člověk, který svým způsobem zažil válku. Pravděpodobně byl i v SAS nebo něčem podobném. Není to žádný kluk, který čerstvě vylezl ze střední. Proto ta role funguje pro lidi, kterým už bylo třicet.“

Nový představitel Jamese Bonda by měl navíc v roli vydržet asi 10 - 12 let. Navíc nová verze nejslavnějšího filmového agenta by měla celou slavnou postavu vzít zcela jiným směrem a prozkoumat ji zase z jiného pohledu. 

Zack Snyder bude mít každopádně v budoucnu plné ruce práce s dalšími projekty, v příštím roce nám nadělí druhou část zmíněné sci-fi Rebel Moon, posléze ovšem mohou následovat nějaké ty spin-offy.

Chystá také další starověkou jízdu plnou krve a sexu jménem Blood and Ashes, která by se měla zaměřit na Alexandra Velikého.