Ne, to nebude žádný spin-off na nejnovějšího Batmana, ve kterém se Catwoman vydá na nějaký japonský ostrov plný koček, místo toho na nás čeká patrně hororový thriller. Herečka Zoë Kravitz to poprvé zkouší za kamerou.

Snímek Pussy Island, jenž bude jejím režijním debutem, bude vyprávět o barmance jménem Frida (Naomi Ackie), která se nechá okouzlit Slaterem Kingem (Channing Tatum), extrémně bohatým šéfem jisté technologické společnosti. Ten ji následně pozve na svůj soukromý ostrov, aby se připojila k tamní ohromné párty, kterou přes noc pořádá. A Frida samozřejmě přijme. Když dorazí na ostrov a na párty, začne ji zaplavovat štěstí z toho, že se dostala do světa elity. Ale jak noc ubíhá dál, Frida si začne uvědomovat, že tu něco nehraje. A že ve stínech ostrova se skrývá něco zlověstného. 

Kravitz se podílela i na tvorbě scénáře, ovšem nutno dodat, že to není poprvé, co nějaký napsala. Herečka taktéž scénář sepsala pro jednu epizodu seriálu High Fidelity z roku 2020, ve kterém zároveň ztvárnila hlavní roli. Produkce výše zmíněného snímku tak přednedávnem konečně začala, což Kravitz oznámila na svém Instagramu v příspěvku, který je uveden výše. Herečka také před rokem prohlásila, že na snímku pracuje už od roku 2017.

Na scénáři taktéž pracoval E.T. Feigenbaum, na celý snímek tak dohlíží studio Metro-Goldwyn-Mayer. Zatím však není známo, kdy přesně bychom se filmu měli dočkat.