Minulý týden legendární David Lynch, jeden z tvůrců seriálu Městečko Twin Peaks (1991) a režisér filmů jako Modrý samet (1986) a Mulholland Drive (2001), oznámil, že 5. června „něco přijde“. A rázem tak vyvstala otázka, zda nám slavný filmař nehodlá nadělit kupříkladu animovaný film Snootworld, o němž se mluví už dlouho.

Pokud jste ale patřili také k fanouškům, kteří očekávali nový film nebo seriál, tak pro vás máme špatnou zprávu. Z Lynchova tajemného projektu se nakonec vyklubalo nové hudební album jménem Cellophane Memories od zpěvačky Chrystabell, která se slavným režisérem pracuje už od konce 90. let. Album by mělo vyjít 2. 8. 2024, níže se ještě můžete podívat na menší ukázku v podobě videoklipu k písni Sublime Eternal Love, který Lynch natočil. 

Album bude vycházet z vize, kterou Lynch zažil při noční procházce lesem, kdy nad korunami vysokých stromů zahlédl jasné světlo. V rámci spolupráce mezi oběma umělci už Chrystabell a David Lynch v minulosti vydali dvě alba, jmenovitě This Train (2011) a Somewhere in the Nowhere (2016), tudíž se pro slavného režiséra nejedná o nic nového.

Zpěvačka se taktéž objevila v revivalu Městečka Twin Peaks s názvem Návrat (2017), kde si zahrála FBI agentku Tammy Preston. Dále se také například podílela na tvorbě soundtracku k Lynchově thrilleru Inland Empire (2006). 

Někteří fanoušci se také domnívali, že tajemným projektem mohl být i seriál Unrecorded Night, který Lynch plánoval vytvořit před několika lety pro Netflix. Objevit se v něm mohly například známé herečky Naomi Watts a Laura Dern, které už s Lynchem v minulosti spolupracovaly, nicméně jakmile udeřila pandemie koronaviru, projekt byl nakonec zrušen.