Ke konci příštího měsíce uvede studio Vertical trhle vyhlížející černou komedii jménem Your Monster, která již premiérovala na filmovém festivalu Sundance. Možná to bude na první pohled vypadat jako úplná blbost, ale zatím má film vcelku slušné recenze. Na světě každopádně máme oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Příběh se zaměří na z operace se zotavující herečku Lauru Franco (Melissa Barrera), které dá kopačky její dlouholetý přítel Jacob (Edmund Donovan). Laura se proto rozhodne vrátit se zpět do svého domova z dětství, aby to se vším všudy obulela. Její budoucnost vypadá bezútěšně, k tomu všemu se ještě přidá pocit křivdy, když zjistí, že její bejvalej připravuje muzikál, na jehož výrobě se sama podílela. Všechny tyto životní změny způsobí, že se střetne s velkým chlupatým monstrem (Tommy Dewey), se kterým si však eventuálně začne rozumět. To Lauru povzbudí, aby následovala své sny, otevřela své srdce a zamilovala se do svého vnitřního vzteku.

I přestože to z traileru není vůbec poznat, snímek je údajně i z části muzikálem, který obsahuje několik fajn hudebních čísel. 

O scénář a režii se postarala herečka Caroline Lindy, pro kterou bude snímek celovečerním režijním debutem.

Dále se ve filmu objeví herci jako Brandon Victor Dixon, Lana Young, Matthew Lamb, Ikechukwu Ufomadu, Woody Fu, Reese Grande, Kasey Bella Suarez, Kayla Foster, Brian McCarthy a Taylor Trensch.

Ve vybraných amerických kinech od 25. 10. 2024, na oznámení o české premiéře čekáme.