Možná i vy občas dostanete chuť pustit si nějakou nenáročnou a možná i hloupou komedii, ve které jsou ale fajn herci a občas i docela vtipné hlášky. Jednou takovou zřejmě bude i snímek You're Cordially Invited, ve které si zahrají herci Will Ferrell (Barbie) a Reese Witherspoon (U tebe nebo u mě?). Amazon se každopádně pochlubil oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Witherspoon si zahraje ženu, která chystá naprosto senzační a dokonalou svatbu pro svou sestru. Něco podobného chystá i chlapík v podání Willa Ferrella, kterému se zase vdává dcera. Nastane však jedna pořádná komplikace. Zřejmě došlo k jakési chybičce, kvůli které byly obě svatby zarezervovány ve stejný čas na stejném místě. Když se obě stranou rozhodnou, že se o ono místo konání podělí, nastane náležitý chaos, během něhož budou hrdinové čelit vlastní nejistotě. 

O scénář a režii se postaral Nicholas Stoller, který natočil oba dva díly komedie Sousedi (2014).

Dále se ve snímku objeví herci jako Geraldine Viswanathan, Meredith Hagner, Wesley Mann, Jimmy Tatro, Celia Weston, Leanne Morgan, Keyla Monterroso Mejia, Rory Scovel, Zamani Wilder a Matt Mercurio.

Na službě Prime Video od 30. 1. 2025.