Charismatický J.K. Simmons (Válka zítřka) se už brzy objeví v jedné z hlavních rolí v nadcházejícím akčním thrilleru jménem You Can't Run Forever, který natočila jeho žena Michelle Schumacher. Studio Lionsgate se již pochlubilo oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních postav se stává mladá dívka jménem Miranda (Isabelle Anaya), která stále ještě trpí úzkostmi kvůli tragédii z její minulosti, ovšem už brzy bude muset čelit nové hrůze. Stane se totiž cílem chladnokrevného sériového vraha jménem Wade (Simmons). Miranda tak prchá do lesů, ve kterých se jí Wade pokouší najít a zlikvidovat. A jelikož sama proti nebezpečnému zabijákovi nemá šanci, bude muset být neustále v pohybu. 

Michelle Schumacher dále natočila komedii 3 Geezers! (2013) a drama Nejsem tady (2017), přičemž i v těchto titulech si v přední roli zahrál její manžel. Na scénáři spolu s ní pracovala Carolyn Carpenter.

Dále se ve snímku objeví herci jako Allen Leech, Fernanda Urrejola, Graham Patrick Martin, Andres Velez, Olivia Simmons, Kevin Quinn a Michael Spears.

Snímek bude uveden na VOD 17. 5. 2024.