Příští rok se dočkáme nového filmu od jednoho z bratrů Farrellyů, kteří jsou zodpovědní za slavné komedie jako Blbý a blbější, Něco na té Mary je a Já, mé druhé já a Irena. Bobby Farrelly nám tak nadělí komedii Champions, ve které se v hlavní roli objeví Woody Harrelson. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na basketbalového trenéra jménem Marcus Marakovich (Harrelson), který rozhodně nezažívá příliš veselé období. Nejenže jeho tým podal naprosto mizerný výkon, ale navíc při cestě domů omylem naboural do policejního auta. Vězení se sice vyhnul, ale místo toho ho čekají veřejně prospěšné práce. Ovšem poněkud nezvyklé, protože jeho úkolem bude trénovat basketbalový tým mentálně postižených hráčů.  

A to samozřejmě ze začátku nebude vůbec jednoduchý úkol, protože Marcus se začne domnívat, že s takovým týmem to nikam nedotáhne. Jak ale čas běží, Marcus si k basketbalistům pomalými kroky začne nacházet cestu. A dokonce má trénování takového týmu i své výhody, protože Marcus se následně seznámí s Alex (Kaitlin Olson), sestrou jednoho z jeho hráčů, se kterou následně vstoupí do vztahu. Po nějaké době tak on a jeho tým stanou na prahu regionálního turnaje. A i přestože už Marcus dostane možnost vrátit se k tréninku jiných hráčů, rázem si umane, že svůj nový tým dovede k vítězství.

Bude se tak jednat o americký remake španělského filmu Šampioni z roku 2018, který natočil Javier Fesser. 

Remake by tak měl vycházet ze stejného scénáře, který Fesser a David Marqués napsali pro původní španělský snímek, akorát tedy s určitými úpravami.

Dále se dočkáme herců jako Ernie Hudson, Cheech Marin, Matt Cook, Seán Cullen, Jacob Blair, Alicia Johnston a Stephanie Sy.

U nás je oficiální premiéra stanovená na 27. 4. 2023.