Na konci letošního roku bude premiérovat první díl chystané německé filmové série, která ponese název Woodwalkers. Na světě už máme i první upoutávku, na kterou se můžete podívat výše. Bohužel je dostupná pouze v němčině, ale už nějaký čas víme, na co přesně se vlastně můžeme těšit.

Primární postavou se stává Carag (Emile Chérif), na první pohled zcela normální kluk, který však skrývá neuvěřitelné tajemství. Carag totiž dokáže měnit svou podobu. Ve volné přírodě vyrostl jako lev a nyní zas žije v lidském světě jako dítě. Teprve když je přijat na Clearwater High, tajnou internátní školu, která je určená pro podobné jedince s těmito tajuplnými silami, se začne cítit jako doma. V rámci toho se tak spřátelí s drzou veverkou Holly a plachým bizonem Brandonem. Snímek bude vycházet z knižní série Woodwalker, kterou napsala Katja Brandis.

Tvůrkyní filmové série, která nám v příštích letech hodlá nadělit ještě dva další díly, je sama autorka Katja Brandis. O režii se postaral Damian John Harper, scénář zas zpracoval David Sandreuter (Kaštánek).

Dále hrají Lilli Falk, Johan von Ehrlich, Sophie Lelenta, Olivia Sinclair, Emil Bloch, Oliver Masucci, Martina Gedeck a Hannah Herzsprung.

V Německu bude film premiérovat 21. 11. 2024, druhý díl pak vyjde v lednu 2026, třetí zas o rok později.