Pod dohledem studia A24 vzniká zbrusu nový psychologický thriller jménem A Different Man, ve kterém jednu z hlavních rolí ztvární Sebastian Stan, představitel Buckyho Barnese alias Winter Soldiera z MCU. A venku už máme konečně první fotku z filmu, se kterou se na svém Instagramu pochlubil i sám Stan. Inu, posuďte sami. Poznali byste slavného herce, kdybychom ho zde nezmínili? Herec si ve filmu zahraje postavu jménem Edward, vyvrhele, který ze všeho nejvíce na světě touží po novém a šťastném životě. Proto se rozhodne podstoupit rekonstrukční operaci obličeje. Nicméně po proceduře se stane posedlým hercem, který působí v divadelní inscenaci založené na jeho dřívějším životě. 

Jasnější a podrobnější detaily o filmu zatím nemáme, ale údajně nás čeká psychologická podívaná, která bude mít i určité prvky hororu. Což zrovna pro studio A24 příliš překvapivé není. A pokud vám to trochu připomíná Sloního muže od Davida Lynche, tak vězte, že nejste sami. O režii a scénář k filmu se postaral Aaron Schimberg, který už s podobným tématem obličejové deformace pracoval ve svém dřívějším filmu jménem Spoutáni na celý život z roku 2018. A Different Man by však měla být mnohem vážnější a temnější podívaná. 

Dále si ve filmu zahraje norská herečka Renate Reinsve, která nedávno zazářila v povedeném romantickém dramatu Nejhorší člověk na světě, a Brit Adam Pearson, jenž trpí skutečnou deformací obličeje. Ten právě ztvárnil jednu z hlavních rolí ve výše zmíněném filmu Spoutáni na celý život. Jelikož oficiální produkce filmu nedávno započala, premiéry bychom se měli dočkat někdy v první polovině roku 2023.