Pařit daleko od civilizace s cizími lidmi, které znáte sotva několik hodin, není úplně nejlepší nápad. Přesvědčí nás o tom nadcházející thriller jménem Gone in the Night, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh bude vyprávět o zamilovaném páru, který tvoří Kath (Winona Ryder) a Max (John Gallagher Jr.). Když spolu dorazí k chatě hluboko v lesích, která je na míle vzdálená od civilizace, střetnou se s podivnou dvojicí mladých lidí (Owen Teague a Brianne Tju). Jak se zdá, došlo k nějakému nedorozumění. Chatu si patrně na stejný čas pronajaly oba dva páry. Nakonec se ale rozhodnou, že v ní budou přebývat společně. Večer je ale jaksepatří zábavný. Ale s příchodem rána čeká na Kath nemilé překvapení. 

Max a mladá žena, který s nimi v chatě přebývala, totiž za záhadných okolností zmizeli. Kath se proto pokusí celé věci přijít na kloub. Co se ale přesně stalo? Byl snad Max unesen, přičemž v nejbližší době přijde Kath dopis o výkupném? Nebo se snad Max onoho večera do ženy tak strašně moc zakoukal, že se s ní rozhodl ještě toho dne utéct a srabácky tak dál Kath kopačky? A jakou roli v tom hraje mladý muž, který s nimi v chatě také přebýval? Na to všechno bude muset Kath přijít víc méně sama, ovšem na konci toho všeho zjistí, že pravda je mnohem podivnější, než si vůbec dokázala představit.

O scénář a režii se postaral Eli Horowitz, který je jedním z tvůrců seriálu Homecoming z roku 2018. Na scénáři taktéž pracoval Matthew Derby. Ve snímku si mimo jiné zahrají herci jako Dermot Mulroney, Alain Uy a Dustin Ingram.

Oficiální premiéra je stanovená na 15. 7. 2022.