Už za necelé dva měsíce by měl vyjít snímek Wild Eyed and Wicked, hororová fantasy, která bude celovečerním debutem filmaře Gordona Shoemakera Foxwooda. V následujících týdnech bychom se tudíž mohli dočkat nějakého toho prvního traileru, do té doby si můžete níže prohlédnout první dvě fotky.

Hlavní hrdinkou příběhu by se měla stát Lily Pierce (Molly Kunz), která touží zasadit odvetný úder středověkému netvorovi, jenž její rodinu po generace sužuje. V rámci toho se musí znovu shledat se svým otcem Gregorym (Michael X. Sommers), zostuzeným profesorem historie, a načerpat vědomosti z dob čepelí, kdy rytíři v brnění vyjížděli do boje a válčili s monstry.

Podle tvůrců se film ponese v žánru hororu, rodinného dramatu a fantasy, díky čemuž divákovi nabídne jedinečný, emocionálně silný a skutečně děsivý zážitek. Tak ještě uvidíme, jak bude vypadat první upoutávka. 

Gordon Shoemaker Foxwood se postaral jak o režii, tak i o scénář, jeho filmografie se jinak skládá z několika krátkometrážních titulů.

Dále se mají ve snímku objevit herci jako William Ford-Conway, Colleen Camp, Stefanie Estes, Claire Saunders a Evyn Flanders.

Snímek bude uveden na VOD 11. 9. 2024.