Minulý rok na podzim jsme se dočkali prvního traileru na vcelku slibně vyhlížející britskou komedii Wicked Little Letters, ve kterém se bude řešit záhada pořádně sprostých dopisů. Nyní máme na světě další upoutávku, na kterou se můžete podívat výše. Snímek hlavně láká na velice sympatické obsazení, v předních rolích se ukážou hvězdy jako Olivia Colman (Wonka), Jessie Buckley (Černobyl) a Timothy Spall (Spencer).

Příběh nás zavede do městečka Littlehampton během 20. let. Jednou z hlavních postav se stává Edith Swan (Colman), ta a mnoho dalších obyvatel obdrží anonymní dopis, v němž je plno sprostých nadávek. Hlavní podezřelou se tak stává irská migrantka Rose (Buckley). Policistka Gladys Moss (Anjana Vasan) ale během vyšetřování zjistí, že celý případ bude mnohem složitější. 

O režii se postarala Thea Sharrock, která natočila romantické drama Než jsem tě poznala (2016) a rodinný film Ivan je jen jeden (2020). Scénář zpracoval herec Jonny Sweet.

Dále se ve snímky objeví hvězdy jako Hugh Skinner, Lolly Adefope, Eileen Atkins, Alisha Weir, Gemma Jones, Jason Watkins, Joanna Scanlan, Malachi Kirby a Richard Goulding.

V britských kinech by měl snímek premiérovat 23. 2. 2024, zda se dostane také k nám, je zatím ve hvězdách.